Vuoden 2017 suunnitelmat

Terveisiä talvisen metsämaiseman keskeltä!

Tämä vuosi on jo lähtenyt vauhdilla käyntiin ja tuonut mukanaan paljon mukavia tulevaisuuden suunnitelmia. Ajattelin nyt laittaa niistä koonnin, jotta itsekin hahmotan, mitä kaikkea uutta ja kivaa on tämän vuoden aikana luvassa.

  • Facebookin puolella olenkin jo paljastanut, että saan kesällä uusia työkavereita ja olen aloittanut rakennusprojektin heidän muuttoaan varten. Välimeren miniaasit Rölli ja Tiffany muuttavat kesällä luokseni ja heistä tulee osa kavioeläinlaumaa, joka tulee asuttamaan nykyiselle kotitilalleni rakennettavaa pihattoa. Laumaan kuuluu aasien lisäksi Karkki ja olen myös aloittanut etsintätyön toisen ison ponin löytämiseksi. Rakennusprojektin eteneminen odottelee tässä vaiheessa plussakelejä, jotta pihaton lattian valamistyöt pääsisivät alkamaan. Rakennusprojektista päivittelen hieman myöhemmin kuvatunnelmia.
  • Olen siirtymässä täysipäiväiseksi yrittäjäksi maaliskuun aikana, mikä vapauttaa aiempaa enemmän aikaa yrityksen toimintojen toteuttamiseen. Siispä nyt on oiva mahdollisuus ideoida uutta, luoda uusia yhteistyökuvioita ja vahvistaa jo olemassa olevaa osaamista. Palveluiden ideoiminen ja kehittäminen on käynyt päässäni kiivaana talven aikana ja jo jotain konkreettista on saatu paperillekin luonnosteltua. Jatkossa yrityksen palvelutarjonta tulee sisältämään ajovalmennuksen ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan lisäksi mm. hevosharrastekerhoja, tyhy-päiviä, miniaasien vierailukäyntejä tapahtumiin sekä koulu/opiskelijaryhmien toimintapäiviä. Saa nähdä, mitä muuta kivaa sitä tuleekaan vielä keksittyä! Ja jos sinulla on joku ehdotus, minkä haluaisit toteutettavaksi, niin ole yhteydessä.
  • Olen liittynyt Ylitalon alpakkatilalla toimivaan yrittäjien ryhmittymään. Useamman yrittäjän kesken pyrimme yhteisvoimin lisäämään tietoisuutta eläinavusteisesta toiminnasta, laajentamaan asiakaskuntaa sekä kokeilemaan uusia tapoja toteuttaa toimintaa. Jatkossa voin ottaa sosiaalipedagogisen hevostoiminnan asiakkaita vastaan oman kotitallin lisäksi myös Ylitalon tilalla, joka sijaitsee Hattulassa. Tilalla on käytössäni hevosia/poneja, miniaaseja sekä alpakoita ja laamoja. Tilaan voi tutustua osoitteessa www.ylitalonalpakat.fi ja yrittäjien toimintaan Voimaa laumasta Facebook sivuilla.
  • Keväälle on suunnitteilla ohjasajokursseja ainakin Läyliäisiin ja mahdollisesti Karkkilaan. Myös mm. Lahden suunnalle on jo sovittuna ajotunteja, joten sieltäkin päin mahtuu lisää asiakkaita matkan varrelle. Kursseista on tulossa tarkempaa lisätietoa ensi kuussa.
  • Green Caren pilottikoulutus on edennyt hyvää tahtia ja olen sieltä yrittänyt ammentaa paljon uutta tietoa ja ideoita luonto- ja eläinavusteisen toiminnan toteuttamiseen.
  • Kesäkuussa on tulossa Spesiaalit tallitaiturit -hevosleiri Jokioisilla yhteistyössä Anun arkin kanssa. Leiri on tarkoitettu lapsille, joilla on erityisiä tarpeita keskittymisessä, toiminnanohjauksessa ja/tai sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Leiristä on tulossa tarkempia lisätietoja pikapuoliin.

Tässä nyt tärkeimmät ja tällä hetkellä tiedossa olevat tapahtumat ja suunnitelmat. Vielä näin helmikuun lumisen maiseman keskellä en osaa kuvitellakaan, miten mukava on kesällä tallustella hevoslaitumella omalla kotitilalla. Veikkaan kyllä, että tunnelma on aika lähellä sitä, joka alla olevasta kuvasta välittyy minun ja Karkin hellyystuokiosta. :)

Mukavaa kevään odotusta kaikille!! Toivottavasti tavataan jonkinlaisen hevostelun merkeissä.


Kuva: Anna Niemelä

SatuAasin talli / Hevostoiminta Valkas

Tevännön pikatie 191
12750 Pilpala
040 4123 725 satuaasintalli (at) gmail.com
Luotu Webnodella