Tulevia tapahtumia

Kevätaurinko on hellinyt meitä mukavasti toukokuun aikana! Auringonvalo on piristänyt suunnittelemaan tulevan kesän mukavia tapahtumia. Tässä tietoa joistakin tulevista tapahtumista.

  • 17.5. Forssan seudun green care -klusterihankkeen toisessa työpajassa tutustutaan Anun Arkin toimintaan ja mietitään, miten luonto- ja eläinlähtöisiä menetelmiä voitaisiin hyödyntää erityisoppilaiden tukemisessa. Itse esittelen työpajassa lopputyönäni tekemää tutkimusta sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta keskittymis- ja tarkkaavuusvaikeuksisten lasten ryhmäkuntoutusmuotona. Klusterihanke on alkuvuodesta 2016 käynnistynyt kaksivuotinen seudullinen hanke, jonka tarkoitus on löytää keinoja green care -palveluiden hyödyntämiseen lasten, nuorten ja perheiden kuntoutuksessa. Hevostoiminta Valkas osallistuu hankkeeseen aktiivisesti. Lisää hankkeesta voit lukea sen nettisivuilta.
  • Kesäkuussa järjestämme yhteistyössä Anun Arkin kanssa kesäleirin erityistä tukea tarvitseville lapsille. Leirillä harjoitellaan ryhmässä toimimista, oman toiminnan vaikutusten havainnointia ja keskittymistaitoja. Lisätietoa leiristä on tulossa lähiaikoina.
  • Elokuussa hevostoimintatutkimus on tieteellisenä posterina esillä Tampereella Psykologia 2016 -kongressissa. Kongressin teemana on "Ihmisen luonto - minä, muut ja maailma". Olen yhtenä päivänä paikanpäällä kertomassa lisätietoja tutkimuksesta. Lisätietoja kongressista löydät täältä.
  • Kesällä on mahdollista pitää joitain ohjasajokursseja, joten jos olet sellaisesta kiinnostunut, niin otahan yhteyttä. Myös ajovalmennustunteja on kesällä tarjolla Etelä-Suomen ja Kanta-Hämeen alueella.

SatuAasin talli / Hevostoiminta Valkas

Tevännön pikatie 191
12750 Pilpala
040 4123 725 satuaasintalli (at) gmail.com
Luotu Webnodella