Talvisia touhuja ja joululahjoja

Talvi ja luminen maisema on saavuttanut Etelä-Suomenkin, ainakin toistaiseksi. Joulu tekee tuloaan ja nyt onkin oiva aika napata pukin konttiin elämyslahjat ystäville, perheenjäsenille tai vaikka ihan itselleen. Voit valita palvelutarjontani kaikista palveluista mielestäni parhaiten lahjaksi sopivan palvelun ja saat lahjakortin annettavaksi lahjan saajalle. Lahjan saajan kanssa voimme vielä räätälöidä elämyksestä juuri hänelle sopivan!

Muistathan myös aasifanille sopivan lahjan eli aasiamppelitelineen. Niitä on myynnissä rajoitettu erä, joten kannattaa varmistaa oman saaminen pian! Kesää ja amppelikukkia on mukava odotella, kun seinällä odottaa amppeliteline valmiina. :)

Talvinen metsä on kiehtova paikka ulkoilla eläinten kanssa. Meiltä löytyy myös talvisaikaan sopivia reittejä sekä aasien kanssa kävelyyn että maastoratsastukseen ponien kanssa. Myös joulun tienoilla ja välipäivinä on vielä joitain vapaita aikoja, joten tervetuloa viettämään mukavia hetkiä luonnon keskellä eläinten parissa! Ota yhteyttä ja varaa oma aikasi!

SatuAasin talli / Hevostoiminta Valkas

Tevännön pikatie 191
12750 Pilpala
040 4123 725 satuaasintalli (at) gmail.com
Luotu Webnodella