Rakennus- ja perunahommia syksyyn!

Kesä hurahti vauhdilla ja nyt olemme jo syyskuun puolella. Ajankohtaisempia päivityksiä yrityksen ja hevosten arjesta on tullut laitettua Facebookiin, joten sieltä voit käydä ainakin kuvia eri tapahtumista ja tilanteista katsomassa. Kesän kuluessa pihattotallin rakennusprojekti on edennyt mukavasti, mutta vielä on paljon tehtävää, jotta talven varalle saadaan myös lämmin satulahuone ja karsina rakennettua. Pihaton makuuhalli on kuitenkin jo eläinten käytössä ja ne viihtyvätsiellä erityisen hyvin, varsinkin sateisina päivinä.

Lauman kokoonpano on hieman vaihdellut kesän aikana. Röllin emä Tipsu lähti takaisin kasvattajalle ja sieltä Röllin kaveriksi tuli 2-vuotias välimeren miniaasiruuna Samba. Pojilla onkin ollut yhdessä oikein mukavaa ja ne tykkäävät ottaa pieniä painituokioita keskenään. Laumaan tuli talven ajaksi ylläpitoon ja ajokoulutukseen minishetlanninponitamma Dii. Dii on kiltti ja se on kokenut poni eläinavusteisessa toiminnassa. Diin kanssa pääsee myös kärryajeluille.

Aasit ovat kierrelleet kesän aikana eri tapahtumissa perunatilan maskotin tehtävissä ja moni ihminen onkin niihin ihastunut ikihyviksi. Syksy on perunatilalla kiireistä aikaa, kun perunannosto on käynnissä täydellä tohinalla. Etenkin lokakuusta lähtien kalenteriini mahtuu kuitenkin vielä hyvin myös hevospuolen töitä. Esimerkiksi ajokursseja voin tulla pitämään tallillesi ja uusia sosiaalipedagogisen hevostoiminnan asiakkaita otetaan vastaan.

Oikein mukavaa (ja toivottavasti vähäsateista) syksyä kaikille!

SatuAasin talli / Hevostoiminta Valkas

Tevännön pikatie 191
12750 Pilpala
040 4123 725 satuaasintalli (at) gmail.com
Luotu Webnodella