Muuttopuuhia!

Mukavaa syksyn alkua kaikille!

Aivan ihanan aurinkoiset syyspäivät ovat olleet ilonamme nyt kun kesälomilta on palailtu takaisin arjen aherruksen pariin. Tämä syksy on tuonut mukanaan muutoksia toimintaani ja toivon muutosten tuovan mukanaan paljon uusia mukavia mahdollisuuksia. Hevostoiminnan osalta pidän nyt taukoa marras/joulukuuhun, sillä Karkki muutti Lopen Läyliäisiin uudelle tallille. Karkki saa rauhassa tutustua uuteen talliympäristöön (ja sulatella kesällä kertynyttä tukevaa vatsanympärystä), ennen kuin otamme taas asiakkaita vastaan. Kuitenkin otan jo nyt mielelläni vastaan yhteydenottoja, mikäli olet kiinnostunut sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta ja haluat tulla tutustumaan toimintaani. Kerron mielelläni lisää!

Ohjasajo- ja ajotuntien osalta käytännöt jatkuvat entisellään siltä osin, että käyn pitämässä tunteja asiakkaiden omilla talleilla. Oma päämajani siirtyy myös Lopelle, joten mahdolliset kilometrikorvaukset lasketaan nykyään sieltä lähtöisin (ks. hinnasto). Lisäksi ajotunnit järjestyvät Karkilla Läyliäisissä, mikäli haluat tulla kokeilemaan, miltä ohjasajo tuntuu tai hakemaan vinkkejä siitä, mitä kaikkea ohjasajaen voi hevosen kanssa puuhastella. Myös ohjasajokurssien järjestäminen onnistuu teoria- ja ajo-osuuksien kanssa. Jos siis sinulla on kaveriporukka koossa tai olet muuten halukas järjestämään omalla tallillasi kurssin yhteistyössä kanssani, niin ole rohkeasti yhteydessä.


Tänä syksynä olen aloittanut korkeakoulutasoisen green care -pilottikoulutuksen, josta toivon saavani uusia vinkkejä ja ideoita yritystoimintaani (https://www.greencarekoulutus.fi). Kaikenlainen yhteistyö luonto- ja eläinavusteisia menetelmiä käyttäen kiinnostaa minua, joten niissäkin merkeissä voi minuun olla yhteydessä, jos esimerkiksi kaipaat kaveria suunnitelmiesi toteuttamiseen.

Toivotan kaikille oikein rattoisia syyspäiviä ja ollaan yhteyksissä!

 

SatuAasin talli / Hevostoiminta Valkas

Tevännön pikatie 191
12750 Pilpala
040 4123 725 satuaasintalli (at) gmail.com
Luotu Webnodella