Aasiamppelitelineitä myynnissä

Syksy on saapunut ja talliprojekti on edennyt onneksi hyvää vauhtia. Pian pääsen sisustamaan lämmitettyä satulahuonetta. Kunhan tilat valmistuvat, niin teen tallistani videoesittelyn teidän nähtäväksi. :)

Syksyn sisustuspuuhissa sain myös idean kehitellä aasifaneille oman uutuustuotteen. Sain vihdoin itselleni ensimmäisen erän näitä tuotteita ja heti pistin niitä koristamaan tallini ulkoseinää. Ihania aasiamppelitelineitä saa nyt kauttani ja näitä harvianaisuuksia on tällä hetkellä myynnissä vain rajoitettu 16 kappaleen erä. Telineen kuvan mallina on ollut välimeren miniaasi Tipsu.

Amppeliteline sopii erityisesti kukille ja lyhdyille tai ihan sellaisenaan koristeeksi tallin tai kodin seinälle. Se on tehty mustaksi polttomaalatusta teräksestä ja se kestää Suomen sääoloissa kesät ja talvet. Amppelin koko on 38 x 30 cm.

Amppelin hinta on 45 € / kpl + postikulut 6 €.
Otan vastaan myös ennakkotilauksia ELMA-messujen myyntiä varten, jolloin telineen voi maksaa etukäteen ja käydä hakemassa ELMA -messuilta 10.-12.11.17.

Telineitä voi tilata kauttani laittamalla viestiä joko sähköpostitse hevostoimintavalkas (a) gmail.com tai Facebook-sivujeni viestitoiminnon kautta.

Mukavaa syksyä kaikille!

 

 

SatuAasin talli / Hevostoiminta Valkas

Tevännön pikatie 191
12750 Pilpala
040 4123 725 satuaasintalli (at) gmail.com
Luotu Webnodella