Hinnasto

Hevostoiminta Valkas hinnasto 1.8.2020 alkaen.
Hinnat sis. alv 10 % tai 24 %. Oikeudet muutoksiin pidätetään.
 

Metsäkävelyt aasien kanssa tallin lähimetsissä
Miniaasien kanssa on mahdollista lähteä metsän siimekseen kävelylle. Osallistujat saavat ensin harjailla aasit ja kävelyn aikana kukin saa vuorollaan taluttaa aasia. Kävelylle voi tulla joko yksin tai isomman ryhmän kanssa. Kahden ja kolmen tunnin metsäretkellä pysähdymme hetkeksi evästauolle. Metsäkävelyyn voidaan myös sisällyttää hieman vuodenajasta riippuen esimerkiksi marjojen poimintaa, sienien keräämistä tai voimme vaikka käydä laavumakkaralla. Retkelle otetaan kerrallaan 2-10 henkilöä. Isompien ryhmien retket sopimuksen mukaan.

1 tunnin retki     35 € / hlö
2 tunnin retki     50 € / hlö
3 tunnin retki     70 € / hlö
Alle 7-vuotiaat -20% normaalihinnoista. Kantorepussa tms. kulkeva vauva/lapsi ilmaiseksi aikuisen mukana.
Hintaan sisältyy kevyet eväät kävelyn taukopaikalla. Myös omia eväitä voi tuoda. Makkaran grillaus laavulla ja kahvi/tee/kaakao lisämaksusta 5 € / hlö.
 

Metsäkävelyt aasien kanssa luonnonsuojelualueella (Iso-Melkutin, Palolammi)
Aasien kanssa pääsee myös kävelylle Lopen kahdella luonnonsuojelualueella, joiden kauniissa järvimaisemissa on mukava ulkoilla aasien kanssa. Retkien pituus vaihtelee 4-10 kilometriin ja aikaa retkiin varataan 2-4 tuntia. Näillä retkillä mukana on kaksi aasia, joita jokainen saa vuorollaan taluttaa. Aasit kantavat selkärepuissaan retkitarvikkeet- ja eväät. Palolammin leirintäalueella on myös mahdollisuus paistaa makkaraa. Kävelylle otetaan kerrallaan 4-10 henkilöä. Isompien ryhmien retket sopimuksen mukaan.

2 tunnin retki        60 € / hlö
3-4 tunnin retki    80 € / hlö
Alle 7-vuotiaat -20% normaalihinnoista. Kantorepussa tms. kulkeva vauva/lapsi ilmaiseksi aikuisen mukana.
Hintaan sisältyy kevyet eväät kävelyn taukopaikalla. Myös omia eväitä voi tuoda. Palolammilla Makkaran grillaus ja kahvi/tee/kaakao lisämaksusta 5 € / hlö.

 

Harrastetunti aasien kanssa (1 h)
Nämä tunnit sopivat 7-vuotiaasta ylöspäin, eikä aiempaa kokemusta aaseista tarvitse olla. Harrastetunnilla opetellaan mm. aasien hoitotoimenpiteiden tekemistä, aasien käsittelyä, ruokkimista sekä käydään kävelyllä maastossa tai kokeillaan vaikka aasiagilitya. Voimme myös eläinten kanssa puuhailun lisäksi istahtaa toviksi seurailemaan niiden laumaelämää tai askarrella eläin- ja luontoaiheisia teoksia. Puuhailemme monipuolisesti tallin kaikkien aasien kanssa.

Yksityistunti                      45 €
2 henkilön ryhmässä        35 € / hlö
10 kerran kortti                 10 % alennus

Voit kysellä itsellesi vakiotuntia ja voimme myös räätälöidä kaveriporukallesi oman harrastekurssin (esim. 5-10 kerran kurssi).
 

Miniaasien vierailukäynnit tapahtumiin
Miniaasit ovat tilattavissa erilaisiin tapahtumiin vierailulle. Ulkotiloissa aaseja on aina kaksi ja ne ovat vierailukäynneillä aitauksessa, jossa niitä on mahdollista silitellä ja katsella. Miniaasit on myös koulutettu tekemään vierailuja sisätiloissa. Sisätiloissa voi samanaikaisesti vierailla yksi tai kaksi aasia. Vierailun yksityiskohdat sovitaan aina tilaajan kanssa tapauskohtaisesti.

Vierailu ulkotiloissa 150 € / 45 min (kaksi aasia)
Vierailu sisätiloissa 150 € / 45min / aasi (mahdollisuus 1-2 aasia)
Matkakulut 0,65 € / km
 

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta (60-90 min)

Yksilökäynti                      80 €
2-3 henkilön ryhmässä    60 € / hlö

Kuntoutuskäynneillä työskentelemme talliympäristössä aasien kanssa. Käynnin pituus sovitaan aina asiakaskohtaisesti. Ryhmien tai etukäteen sovittavien pidempien käyntijaksojen hinnat ovat neuvoteltavissa, joten ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta. Lue lisää sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta täältä.
 

Ohjasajo/ajovalmennus (45 min)
 

Asiakkaan omalla tallilla (etäisyys max. 30 km Lopelta)
Yksityistunti                          40 €
2:n hengen ryhmässä          35 € / hlö

Pidemmillä matkoilla hintaan lisätään matkakulut, jotka voidaan jakaa osallistujien kesken.

Isompien ryhmien tai esim. valmennuspäivien hinnat ovat sovittavissa erikseen. Ota yhteyttä ja kysele tarjousta omalle tallillesi!
 

Virkistyspäivät, Pitkäkorvia ja pottuja -teematuokiot
Järjestän toiveidesi mukaan räätälöityjä virkistyspäiviä sekä Pitkäkorvia ja pottuja -teematuokioita esimerkiksi yritysten työntekijöille, yhdistysten jäsenille tai koululaisille/opiskelijoille. Päivä voi sisältää hieman vuodenajasta riippuen erilaista toimintaa sekä aasitallilla että perunamaatilan tiloissa. Autan myös tarvittaessa järjestämään virkistyspäiväänne muutakin sisältöä Lopella. Kysy tarjousta omalle porukallesi, niin suunnitellaan teille mukava päivä eläinten ja luonnon parissa.
 

Lahjakortit
Voit ostaa myös lahjakortin yrityksen palveluihin ja antaa läheisellesi lahjaksi mukavia elämyksiä eläinten parissa. Etenkin harrastetunnit tai vaikka metsäkävely aasien kanssa voi olla jollekin juuri se lahja, joka saa suupielet kaartumaan hymyyn. Ja mikä parasta, voit halutessasi myös itse tulla mukaan ja saatte nauttia lahjasta yhdessä. Lahjakortin ostamalla saat postissa kartonkisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan saajalle. Halutessasi lahjakortti voidaan myös postittaa suoraan lahjan saajan kotiin tai toimittaa sähköpostilla sinulle. Ota yhteyttä ja räätälöidään sopiva lahjapaketti juuri sinun annettavaksesi.

Peruutusehdot
Sovitut käynnit on peruutettava viimeistään kaksi vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa joko puhelimitse soittamalla (040 4123 725) tai sähköpostilla (hevostoimintavalkas(at)gmail.com), jolloin käynnin voi korvata myöhempänä ajankohtana. Ei tekstiviestejä! Alle 24h ennen tapahtumaa tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista käynneistä veloitetaan normaali hinta hinnaston mukaisesti. Sairastapauksissa maksu voidaan palauttaa/hyvittää lääkärintodistusta vastaan. Isompien ryhmien kohdalla peruutusehdot voivat poiketa edellisestä, mutta ne on ilmoitettu tapahtuman tarjouksen yhteydessä.

Hevostoiminta Valkas / SatuAasin talli

Tevännön pikatie 191
12750 Pilpala
040 4123 725 hevostoimintavalkas (at) gmail.com
Luotu Webnodella