Hinnasto

Hevostoiminta Valkas hinnasto 15.5.2018 alkaen.
Hinnat sis. alv 10 % tai 24 %. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta (60-90 min)

Yksilökäynti                      80 €
2-3 henkilön ryhmässä    60 € / hlö

Käynnin pituus sovitaan aina asiakaskohtaisesti. Ryhmien tai etukäteen sovittavien pidempien käyntijaksojen hinnat ovat neuvoteltavissa, joten ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta.


 
Ohjasajo/ajovalmennus (45 min)
 

Asiakkaan omalla tallilla (etäisyys max. 40 km Lopelta)
Yksityistunti                          40 €
2:n hengen ryhmässä          35 € / hlö

Pidemmillä matkoilla hintaan lisätään matkakulut, jotka voidaan jakaa osallistujien kesken.

Isompien ryhmien tai esim. valmennuspäivien hinnat ovat sovittavissa erikseen. Ota yhteyttä ja kysele tarjousta omalle tallillesi!

 

Hevosharrastetunti (1,5 h)
Nämä tunnit sopivat 10-vuotiaasta ylöspäin, eikä aiempaa kokemusta hevosista tarvitse olla. Hevosharrastetunnilla opetellaan mm. hevosten hoitotoimenpiteiden tekemistä, hevosten käsittelyä sekä ratsastetaan talutuksessa maastossa tai kokeillaan vaikka aasiagilitya. Tärkeä osa hevostaitojen oppimista on hevosen käsittelytaidot sekä hevosen kanssa kommunikoimisen taidot. Voimme myös eläinten kanssa puuhailun lisäksi istahtaa toviksi seurailemaan niiden laumaelämää. Puuhailemme sekä ponien että aasien kanssa.

Yksityistunti                        45 €
2 henkilön ryhmässä        35 € / hlö
10 kerran kortti                 410 € (yksityistunnit)

Voit kysellä itsellesi vakiotuntia ja voimme myös räätälöidä kaveriporukallesi oman hevosharrastekurssin (esim. 5-10 kerran kurssi).

 

Maastoratsastus
Maastoratsastukselle otetaan jo hieman kokeneempia ratsastajia, jotka hallitsevat hevosen itsenäisesti kaikissa askellajeissa. Maastoon pääsee ratsastamaan Kirpulla ja Satu on Karkin kanssa maastoreissun vetäjänä. Pääsemme etenemään juuri sinun haluamaasi tahtiin. Varaa noin 20-30 min aikaa sekä ennen että jälkeen ratsastuksen hevosten hoitotoimenpiteitä varten.

Yksityistunti    1 h    40 €
Yksityistunti    2 h    70 €

 

Metsäkävelyt miniaasien kanssa
Miniaasien kanssa on mahdollista lähteä metsän siimekseen kävelylle. Osallistujat saavat ensin harjailla aasit ja kävelyn aikana kukin saa vuorollaan taluttaa aasia. Kävelylle voi tulla joko yksin tai isomman ryhmän kanssa. Kahden tunnin metsäretkellä pysähdymme hetkeksi evästauolle. Metsäkävelyyn voidaan myös sisällyttää hieman vuodenajasta riippuen esimerkiksi marjojen poimintaa, sienien keräämistä tai voimme vaikka käydä laavumakkaralla.

1 tunnin retki     30 € / hlö, alle 10 v. lapset 20 € / lapsi
2 tunnin retki     40 € / hlö, alle 10 v. lapset 25 € / lapsi (sis. eväät)

 

Miniaasien vierailukäynnit
Miniaasit ovat tilattavissa erilaisiin tapahtumiin vierailulle. Aasit ovat vierailukäynneillä useimmiten aitauksessa, jossa niitä on mahdollista silitellä ja katsella. Vierailun yksityiskohdat sovitaan aina tilaajan kanssa tapauskohtaisesti. Vierailukäynnille tulee aina mukaan kaksi aasia ja 1-2 ohjaajaa.

110 € / tunti
Matkakulut 0,65 € / km

 

Virkistyspäivät, Polleja ja pottuja -teematuokiot
Järjestän toiveidesi mukaan räätälöityjä virkistyspäiviä sekä Polleja ja pottuja -teematuokioita esimerkiksi yritysten työntekijöille, yhdistysten jäsenille tai koululaisille/opiskelijoille. Päivä voi sisältää hieman vuodenajasta riippuen erilaista toimintaa sekä hevostallilla että perunamaatilan tiloissa. Autan myös tarvittaessa järjestämään virkistyspäiväänne muutakin sisältöä Lopella. Kysy tarjousta omalle porukallesi, niin suunnitellaan teille mukava päivä eläinten ja luonnon parissa.

 

Lahjakortit
Voit ostaa myös lahjakortin yrityksen palveluihin ja antaa läheisellesi lahjaksi mukavia elämyksiä eläinten parissa. Etenkin hevosharrastetunnit, maastoratsastus tai vaikka metsäkävely aasien kanssa voi olla jollekin juuri se lahja, joka saa suupielet kaartumaan hymyyn. Ja mikä parasta, voit halutessasi myös itse tulla mukaan ja saatte nauttia lahjasta yhdessä (ei koske maastoratsastusta). Lahjakortin ostamalla saat postissa kartonkisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan saajalle. Halutessasi lahjakortti voidaan myös postittaa suoraan lahjan saajan kotiin. Ota yhteyttä ja räätälöidään sopiva lahjapaketti juuri sinun annettavaksi.

 

Peruutusehdot
Sovitut käynnit on peruutettava viimeistään vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa joko puhelimitse (040 4123 725) tai sähköpostilla (hevostoimintavalkas(at)gmail.com), jolloin käynnin voi korvata myöhempänä ajankohtana. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitetaan normaali hinta hinnaston mukaisesti.