Hinnasto

Hevostoiminta Valkas hinnasto 15.5.2018 alkaen.
Hinnat sis. alv 10 % tai 24 %. Oikeudet muutoksiin pidätetään.
 
HUOM! Toiminta tauolla ainakin vuoden 2019 loppuun saakka äitiysloman vuoksi!
 

Metsäkävelyt miniaasien kanssa
Miniaasien kanssa on mahdollista lähteä metsän siimekseen kävelylle. Osallistujat saavat ensin harjailla aasit ja kävelyn aikana kukin saa vuorollaan taluttaa aasia. Kävelylle voi tulla joko yksin tai isomman ryhmän kanssa. Kahden tunnin metsäretkellä pysähdymme hetkeksi evästauolle. Metsäkävelyyn voidaan myös sisällyttää hieman vuodenajasta riippuen esimerkiksi marjojen poimintaa, sienien keräämistä tai voimme vaikka käydä laavumakkaralla.

1 tunnin retki     30 € / hlö, alle 10 v. lapset 20 € / lapsi
2 tunnin retki     40 € / hlö, alle 10 v. lapset 25 € / lapsi (sis. eväät)
 

Harrastetunti aasien kanssa (1,5 h)
Nämä tunnit sopivat 7-vuotiaasta ylöspäin, eikä aiempaa kokemusta aaseista tarvitse olla. Harrastetunnilla opetellaan mm. aasien hoitotoimenpiteiden tekemistä, aasien käsittelyä sekä käydään kävelyllä maastossa tai kokeillaan vaikka aasiagilitya. Voimme myös eläinten kanssa puuhailun lisäksi istahtaa toviksi seurailemaan niiden laumaelämää tai askarrella eläin- ja luontoaiheisia teoksia. Puuhailemme monipuolisesti tallin kaikkien aasien kanssa.

Yksityistunti                      45 €
2 henkilön ryhmässä        35 € / hlö
10 kerran kortti                 410 € (yksityistunnit)

Voit kysellä itsellesi vakiotuntia ja voimme myös räätälöidä kaveriporukallesi oman hevosharrastekurssin (esim. 5-10 kerran kurssi).
 

Miniaasien vierailukäynnit tapahtumiin
Miniaasit ovat tilattavissa erilaisiin tapahtumiin vierailulle. Ulkotiloissa aasit ovat vierailukäynneillä useimmiten aitauksessa, jossa niitä on mahdollista silitellä ja katsella. Miniaasit on myös koulutettu tekemään vierailuja sisätiloissa. Vierailun yksityiskohdat sovitaan aina tilaajan kanssa tapauskohtaisesti. Vierailukäynnille tulee mukaan 1-2 aasia ja ohjaaja

124 € / tunti
Matkakulut 0,65 € / km
 

Sosiaalipedagoginen hevostoiminta (60-90 min)

Yksilökäynti                      80 €
2-3 henkilön ryhmässä    60 € / hlö

Kuntoutuskäynneillä työskentelemme talliympäristössä aasien kanssa. Käynnin pituus sovitaan aina asiakaskohtaisesti. Ryhmien tai etukäteen sovittavien pidempien käyntijaksojen hinnat ovat neuvoteltavissa, joten ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjousta. Lue lisää sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta täältä.
 

Ohjasajo/ajovalmennus (45 min)
 

Asiakkaan omalla tallilla (etäisyys max. 40 km Lopelta)
Yksityistunti                          40 €
2:n hengen ryhmässä          35 € / hlö

Pidemmillä matkoilla hintaan lisätään matkakulut, jotka voidaan jakaa osallistujien kesken.

Isompien ryhmien tai esim. valmennuspäivien hinnat ovat sovittavissa erikseen. Ota yhteyttä ja kysele tarjousta omalle tallillesi!
 

Virkistyspäivät, Pitkäkorvia ja pottuja -teematuokiot
Järjestän toiveidesi mukaan räätälöityjä virkistyspäiviä sekä Pitkäkorvia ja pottuja -teematuokioita esimerkiksi yritysten työntekijöille, yhdistysten jäsenille tai koululaisille/opiskelijoille. Päivä voi sisältää hieman vuodenajasta riippuen erilaista toimintaa sekä aasitallilla että perunamaatilan tiloissa. Autan myös tarvittaessa järjestämään virkistyspäiväänne muutakin sisältöä Lopella. Kysy tarjousta omalle porukallesi, niin suunnitellaan teille mukava päivä eläinten ja luonnon parissa.
 

Lahjakortit
Voit ostaa myös lahjakortin yrityksen palveluihin ja antaa läheisellesi lahjaksi mukavia elämyksiä eläinten parissa. Etenkin harrastetunnit tai vaikka metsäkävely aasien kanssa voi olla jollekin juuri se lahja, joka saa suupielet kaartumaan hymyyn. Ja mikä parasta, voit halutessasi myös itse tulla mukaan ja saatte nauttia lahjasta yhdessä. Lahjakortin ostamalla saat postissa kartonkisen lahjakortin, jonka voit antaa lahjan saajalle. Halutessasi lahjakortti voidaan myös postittaa suoraan lahjan saajan kotiin tai toimittaa sähköpostilla sinulle. Ota yhteyttä ja räätälöidään sopiva lahjapaketti juuri sinun annettavaksi.

Peruutusehdot
Sovitut käynnit on peruutettava viimeistään vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa joko puhelimitse soittamalla (040 4123 725) tai sähköpostilla (hevostoimintavalkas(at)gmail.com), jolloin käynnin voi korvata myöhempänä ajankohtana. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomista käynneistä veloitetaan normaali hinta hinnaston mukaisesti. Isompien ryhmien kohdalla peruutusehdot voivat poiketa edellisestä, mutta ne on ilmoitettu tapahtuman tarjouksen yhteydessä.